preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bijaći

Login

"Dok ne cijenite sebe, nećete cijeniti ni svoje vrijeme. Dok ne cijenite svoje vrijeme, nećete ništa učiniti s njim."
M. Scott Peck
: Citati o vremenu

SafetyNet - Bitka za sigurnost

Eko - panoi

Eko panoi ožujak

 

Sve eko panoe možete pogledati klikom na OVDJE

PRVI SVJETSKI RAT

Globalnoj inicijativi Happy pridružili su se i učenici naše školi filmom izrađenim na satu informatike.

Film izradile Ana Guja i Sofija Ritta Bojčić

Anketa
Koliko vremena provodite na internetu dnevno








Raspored odvijanja nastava

JUTARNJA SMJENA

  1. 8.00 – 8.45  
  2. 8.50 – 9.35  
  3. 9.40 – 10.25

VELIKI ODMOR 10.25 – 10.45  

  1. 10.45 – 11.30  
  2. 11.35 – 12.20
  3. 12.25 – 13.10 

POSLIJEPODNEVNA SMJENA

  1. 14.00 – 14.45
  2. 14.50 – 15.35
  3. 15.40 – 16.25

VELIKI ODMOR 16.25 – 16.45

  1. 16.45 – 17.30
  2. 17.35 – 18.20
  3. 18.25 – 19.10
Radovi učenika

Školski list Kapljice

Kapljice 2022

Kapljice 2022

Kapljice 2022

Kapljice 2021

Kapljice 2019.

Kapljice 2018.

kapljice 2015/2016

Kliknite na naslovnicu da biste prelistali časopis

Vremenik II. polugodište 2018./.2019.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 6. 2011.

Ukupno: 719028
Ovaj mjesec: 3720
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
TIRAMISÙ
Autor: Administrator , 22. 2. 2014.

U petak 21.veljače 2014. nastavnica  Ivana Protrka i učenici 7.a i 7.b razreda  imali su  drugačiji sat talijanskog  jezika. Umjesto pisanja  i  čitanja iskušali su se u svojim kuharskim  sposobnostima...


U ne baš idealnim uvjetima uz pomoć  nastavnice  napravili su talijanski specijalitet,  kolač tiramisù. Sami su kupili sastojke te su uz racept napisan na talijanskom jeziku uspješno napravili kolač i stavili ga na hlađenje u školskoj kuhinji. Dok su čekali da se ohladi pogledali su prezentaciju o tome kako je nastao tiramisù. Kolač je bio jako ukusan i svi su se najeli,zabavili te ponešto i naučili.

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju