2020-10-01 17:00:00

Neka naša „baka maslina“ postane Europsko stablo 2021. godine!

Naša stara ljepotica – Stara kaštelanka maslina prijavljena je na natjecanje za Hrvatsko stablo godine koje koje organizira Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije. Glasati možete preko poveznice: https://www.zastita-prirode-dnz.hr/glasaj-za-hrvatsko-stablo-godine/[...]

Istovremeno Living Heritage dio je aktivnosti Erasmus projekta European Schools for Sustainable Development koja će se u našoj školi provoditi od 1. studenog 2020. godine. A naša maslina je upravo to - „živuća“ baština u kojoj se isprepliću prošlost, sadašnjost i budućnost, naš identitet, održivost i ekologija. Budimo zahvalni za plodove zemlje!

Priču o našoj Staroj maslini možete pronaći pod nazivom BAKA MASLINA.

Vrijeme je da svojoj prirodnoj, ali i kulturnoj baštini damo vrijednost i prepoznatljivost koju je oduvijek zasluživala.

Zbog toga glasujmo svi! Glasati možete preko poveznice: https://www.zastita-prirode-dnz.hr/glasaj-za-hrvatsko-stablo-godine/

Smijete glasovati samo za jednog od ponuđenih kandidata za Hrvatsko stablo 2020. godine (dozvoljeno je jednom glasovati s istog računala, prijenosnog računala i/ili mobilnog uređaja).

Glasovanje je započelo 01. listopada 2020. godine u 00:00 h i traje do 31. listopada 2020. godine do 23:59 h. Rezultati glasovanja će biti objavljeni 6.11.2020. godine. Pobjednik natjecanja Hrvatsko stablo 2020. godine kandidirat će se na natjecanje Europsko stablo 2021. godine.


Osnovna škola "Bijaći" Kaštel-Novi